Zadnje novice


--------------------(   1.6.2010   )--------------------

 

Vremenska napoved je bila tokrat točna. Ploha ob 14:30 je pošteno namočila Trkaja in kasneje tudi prekinila prireditev. Nam je bilo seveda potem takoj jasno, čemu je s seboj vzel šlavh na oder :)

trkaj_pred_dezjem.jpg trkaj_med_dezjem.jpg

Vabljeni k ogledu celotne fotogalerije.

Ob tem trenutku bi se tudi radi iskreno zahvalili vsem in ostalim, ki so kakorkoli pripomogli, da je prireditev stekla v takem obsegu in kvaliteti, kot smo jo skupaj prikazali. Več...

In še povabilo na:
- Čarobni dan v Arboretum Volčji Potok, 29.8.2010, ko bomo praznovali 1. rojstni dan!
- da se udeležite ustvarjalnega natečaja ,
- če menite, da je v vaši sredini kak nadarjen pevski talent oz. kaka mala čarobna zvezdica - prijavite ga/jo na !

 

oglas_Carobni_festival.gif    oglas_Natecaj_Ko_bom_velik_bom.gif    oglas_Carobni_dan_Arboretum_2010.gif

 

--------------------(   30.5.2010   )--------------------

 

11:50

Vsi se lepo zabavamo na sončnem Ptuju. Otroških delavnic, športnih aktivnosti in nastopov znanih obrazov je obilo in dovolj za vse - program prireditve (glavni oder ter ustvarjalne in športne delavnice, zemljevid). Ob prihodu vaš čaka brezplačni katalog prireditve in čokoladice, v parku pa bombončki in še mnogo drugih pozornosti naših pokroviteljev.

 

dogajanje_xs.jpg


9:40

Pridite na Čarobni dan! Če pri vas pada dež, se ne sekirajte. Brž v avto in na Ptuj - tu je sonca in sence dovolj za vse.

še fotka... Pa ne od lanskega leta, ampak od današnjega lepega jutra. Ne verjamete? Zavarovalnica Generali, naš generalni pokrovitelj, je že razobesil transparente :)

 

TermePtuj_20100530_0940.jpg

 

 

--------------------(   28.5.2010   )--------------------

 

Napotki za na pot: Do Ptuja se najhitreje pride po avtocesti

Do Ptuja smo včasih iz Ljubljane prišli tako, da smo v Slovenski Bistrici zavili na staro cesto in se po njej vozili še približno 25 km, sedaj pa priporočamo, da se po avtocesti peljete skoraj do Maribora in potem sledite smerokazu "Ptuj, Zagreb" ter pot nadaljujete po avtocesti skoraj do Ptuja. Na avtocesti je še pred Ptujem označen izvoz za "Terme Ptuj".

Kakšno vreme pričakujemo v nedeljo?

Do sedaj smo za naš dan vedno naročili lepo vreme in tudi tokrat upamo da bo takšno. Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok se je po soboti polni ploh prelevil v lepo sončno nedeljo, na Mariborskem Pohorju smo imelu tudi prekrasen nedeljski dan po snežni soboti, ko je bila cela Slovenija polna snežnih zametov. In v Lipici, 18. aprila - cela Slovenija je imela turoben deževen dan, mi v Lipici pa prekrasno sončno vreme. In kako kaže za Čarobni dan v Termalnem Parku Term Ptuj?

Vremenska napoved v sliki

 

vreme_20100528_2300_Ptuj.gif

 

--------------------(   27.5.2010   )--------------------

 

Ustvarjalci Čarobnega dne pridno spremljamo dogajanje okrog svetovnega nogometnega prvenstva v Južni Afriki, zato smo se odločili, da v nedeljo, 30. maja 2010 na Čarobnem dnevu v Termah Ptuj postavimo tudi kotiček za menjavo sličic nogometašev. S sabo zato prinesi album in sličice, ki jih želiš zamenjati.
Lep športen pozdrav!

 

--------------------(   18.5.2010   )--------------------

 

Tudi Slovenske železnice so pripravile ugoden prevoz za družine.
Več o tem v naslednjih dneh....

www.slo-zeleznice.si

 

--------------------(   18.5.2010   )--------------------

 

GradPtuj01_button.jpg Za ceno ene vstopnice (za ogled gradu) si bo lahko cela družina ogledala tudi Ptujski grad in muzejske zbirke glasbil, orožja, tradicionalnih pustnih mask ipd ter ob tem uživala ob pogledu na mesto Ptuj.

Preberite si kratek .

www.pok-muzej-ptuj.si

 

--------------------(   18.5.2010   )--------------------

 

ČAROBNI PAKET ZA VSO DRUŽINO – prenočitev iz 29. na 30. 5. 2010:

GRAND HOTEL Primus ****Superior: samo 99 €/družino
APP, BGW in počitniške hišice: samo 79 €/družino

- v cenah je vštet 1x
polpenzion za 2 odrasla in 2 otroka,
- dodatno ležišče 25 €, turistična taksa 1,09 €/os.
- dodatni dan v GH Primus: 66€/osebo (otroci do 6. leta gratis)
- dodatni dan v APP, BGW in počitniških hišicah: 33 €/osebo (otroci do 6. leta gratis)

DODATNE UGODNOSTI:
- Celotna družina bo deležna prostega vstopa v Termalni Park na prireditev Čarobni dan v Termah Ptuj

Prisrčno vabljeni!

www.terme-ptuj.si

 

--------------------(   17.5.2010   )--------------------

 

oglas_Carobni_festival.gif    oglas_Natecaj_Ko_bom_velik_bom.gif    oglas_Carobni_dan_Arboretum_2010.gif

 

--------------------(   12.5.2010   )--------------------

 

Zopet je zaživela domača stran prireditve ČAROBNI DAN. Organizatorji smo prepričani, da boste vsi obiskovalci dogodka našli nekaj zase, predvsem pa da se boste na zadnjo nedeljo v maju naužili svežega zraka, sonca in zabave. Na tem spletnem mestu si lahko ogledate program prireditve, si pridobite "kupon za nakup družinske vstopnice" za vstop v Termalni Park Term Ptuj po ceni 13 € (cena ene odrasle karte za kopanje, družinskih vstopnic ni v njihovi običajni ponudbi), ter se veselite dogodka z nami in našimi sponzorji. Ne pozabite pa, da ima prireditev tudi humanitaren pomen - s pomočjo Zveze prijateljev mladine Slovenije in pokroviteljev dogodka bomo omogočili vsaj 100 otrokom iz socialno ogroženih družin obiskovanje izvenšolskih dejavnosti (tenis, nogomet, angleščina ipd).

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_Bambino.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_UPC_Telemach.gif logo_Govori_se.gif logo_MojStil_si.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Epamedia.gif logo_Slovenske_zeleznice.gif logo_Genion.gif logo_GeaTV.gif logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Druzina.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Nedeljski_Dnevnik.gif logo_Viva.gif logo_Primorske_novice.gif logo_Dobro_jutro.gif
želimo si
v letu 2021: