Zveza prijateljev mladine Slovenije


logo_ZPMS_Ptuj.gif

DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE PTUJ

  • Je samostojno, prostovoljno, nepridobitno, nevladno, nepolitično, humanitarno združenje, ki deluje v dobro otrok, mladostnikov, staršev in družin pod okriljem Zveze prijateljev mladine Slovenije.
  • Neguje naslednje vrednote: zastopanje pravic otrok in družin, izvajanje programov za otroke in mlade ter z njimi, prijetna in koristna izraba prostega časa, prostovoljno delo, učenje in osebna rast.
  • Delo DPM Ptuj od ustanovitve do danes temelji na negovanju dobrih medčloveških odnosov in razvijanju prostovoljnega dela. Zagovarja ustvarjanje enakih možnosti za vse otroke in mladostnike, strpnost, sodelovanje in povezovanje v dobro otrok, mladostnikov in družin.
  • Zadnjih nekaj let, ko se je prisiljeno nenehno boriti za obstoj, je postalo v javnosti prepoznavno predvsem kot organizator velikih prireditev za otroke in starše.
  • Programske stalnice od leta 1995 so: Veseli december, Otroška maškarada, Pomladna vetrnica, Jesenski živ žav, Otroški parlament, Bralna značka, brezplačno letovanje socialno šibkih otrok Pomežik soncu in Božične počitnice.

DPM Ptuj je dokaz, da je mogoče tudi v nehvaležnih razmerah in z majhnim številom članov narediti veliko!

__________________________________________________

DPM Ptuj
Cankarjeva ul. 5
2250 Ptuj
Tel.: 02 787 75 06
kontakt@dpm-ptuj.si
www.dpm-ptuj.si

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_Bambino.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_UPC_Telemach.gif logo_Govori_se.gif logo_MojStil_si.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Epamedia.gif logo_Slovenske_zeleznice.gif logo_Genion.gif logo_GeaTV.gif logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Druzina.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Nedeljski_Dnevnik.gif logo_Viva.gif logo_Primorske_novice.gif logo_Dobro_jutro.gif
želimo si
v letu 2021: