Šola smučanja


Čarobno učenje smučanja in deskanja

Prijav za brezplačno učenje smučanja in deskanja za najmlajše ne sprejemamo več, saj smo kapacitete že kmalu za nekajkrat presegli.

 

 

Zato smo organizirali
2-urno učenje s smučarskimi učitelji v manjših skupinah
po čarobni ceni 10 €
.

 

 

Prosimo, da vašega otroka (vsakega otroka posebej, če jih prijavljate več) prijavite na tečaj preko spletnega obrazca:

Prijavni obrazec za tečaj smučanja oz. deskanja

Prijavni obrazec je odstranjen, saj moramo formirati skupine. V kolikor želite, da se vaš otrok kljub temu udeleži tečaja, pridite do info stojnice Čarobnega dne, ki bo nasproti kioska za prodajo smučarskih vozovnic RTC Kranjska Gora.

 

logo_ASK.gif logo_SkiSchool.gif logo_SS_Kekec_KG.gif logo_SS_Urska_Hrovat.gif

 

Vsi ostali, ki ste se že prijavili, pa boste obveščeni preko e-pošte. Ob uri, ki bo napisana na vašem kuponu, se dobite na zbirnem mestu, ki bo v bližini info stojnice Čarobnega dne.

 


(prijavni obrazec odstranjen - petek, 18:45)

 

Kontakt: prijavanaaktivnost@carobnidan.si

 

Za nivo znanja izberite izmed spodnjega tistega, ki najbolj ustreza znanju vašega otroka:

  • začetnik 1 - prvič se postavlja na smuči / desko,
  • začetnik 2 - pozna osnove, zna zaviti in se ustaviti, je že šel sam na vlečnico,
  • začetnik 3 - zna zavijati in se ustaviti brez t.i. pluženja.

Otrok, ki se prijavi v tečaj "Začetnik 2" ali "Začetnik 3" mora imeti pri sebi že kupljeno smučarsko karto (lahko v okviru pridobljenega kupona za vozovnice za celo družino).

Navedete lahko tudi željen termin, katerega bomo skušali upoštevati (9-11, 11-13, 14-16). Če želite, vašega otroka lahko prijavite tudi za več terminov hkrati (recimo 9-11 ter 11-13), cena je 10 € na posamezni termin. Poskrbeli bomo, da bo otrok ostal pri istem učitelju.

Za deskanje bo organizirano le učenje za otroke, ki se prvič postavljajo na desko (snowboard).

Po opravljeni prijavi boste preko e-pošte dobili potrditev prijave, tekom dneva pa bomo vašega otroka tudi razporedili v ustrezno skupino glede na starost in znanje. Na spletni strani, na katero kaže povezava, ki jo boste prejeli v zvezi s prijavo na smučarski tečaj (pazite, to ni povezava na kupon za Čarobni dan), boste videli tudi termin tečaja ter skupino, v katero bo vaš otrok vključen.

Smučarsko opremo si do pričetka tečaja že sposodite, v kolikor nimate svoje.

Obvezna je uporaba smučarskih očal in čelade.

Brezplačno učenje smučanja in deskanja za najmlajše

Veseli smo, da tudi v teh recesijskih časih obstajajo ljudje in podjetja, ki delajo za ljudi in s srcem. Smučarska šola Kranjska Gora (SkiSchool.si), Smučarska šola Kekec in Smučarska šola ASK Kranjska Gora so se prijazno odzvale našemu povabilu k dobrodelni akciji, da 100 otrokom omogočimo brezplačno učenje osnov smučanja in deskanja. Po zaslugi profesionalnih učiteljev omenjenih smučarskih šol bomo 100 otrokom naredili dan še zanimivejši, bolj čaroben in z eno izkušnjo več. Izkušnjo smučanja ali deskanja. In kar je najpomembneje, privabili bomo nasmeh na otroške obraze. Želimo si še več takih in podobnih akcij in se zahvaljujemo vsem trem šolam, ker so pristopile k naši pobudi, da 100 otrokom omogočimo izkušnjo učenja smučanja s profesionalnim učiteljem.

 

 

Izposoja smučarske opreme in individualne učne ure

Smučarsko ali deskarsko opremo si lahko sposodite tudi v Smučarski šoli Kranjska Gora s 50% čarobnim popustom (potrebno je pokazati kupon za Čarobni dan).

Tudi individualne in skupinske učne ure so na Čarobni dan s čarobnim popustom 15% cenejše. Za individualne učne ure je potrebna predhodna rezervacija na telefonsko številko 04 588 18 10 (SkiSchool.si), ki se nahaja v neposredni bližini smučišč v poslovni stavbi RTC ŽIČNIC Kranjska Gora - ob glavni blagajni za smučarske vozovnice.

Tudi Smučarska šola ASK Kranjska Gora na Čarobni dan nudi 20% popust na individualne ure.
Kontakt: E: sola@ask-kg.si, T: 04 5885 302, M: 051 354 041

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_UPC_Telemach.gif logo_Govori_se.gif logo_LN.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Amicus.gif logo_Genion.gif logo_tv3_Medias.gif logo_Gorenjski_glas.gif logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Grazia.gif logo_Vse_za_zensko.gif logo_Druzina_60.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Viva.gif logo_Aplenca.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Zdrave_novice.gif logo_Moi_moi.gif logo_Kuzek.gif logo_Frkolin.gif logo_Cukec.gif logo_Zivljenje.gif
želimo si
v letu 2021: