Program


Program na Čarobnem odru

11:00 - 15:00     Glasbeni studio Osminka / Nuša Derenda

Na glavnem odru bo Glasbeni studio Osminka s svojimi pevkami poskrbel za glasbeno popestritev Zimskega Čarobnega dneva v Kranjski Gori. Da nas na snegu kljub zimskim temperaturam ne bo zeblo, nam bodo večinoma peli živahne in energične skladbe.

 

Glasbeno dogajanje na Čarobnem odru v Kranjski Gori, nastope mladih pevcev glasbenega studia Osminka in njihove odrasle vzornice Nuše Derenda bo povezoval mladi in zelo talentirani imitator, humorist, v zadnjem času tudi voditelj in napovedovalec, Aleksander Pozvek z Jesenic.

Na Čarobnem dnevu v Kranjski gori bo Aleksander poskrbel za udeležbo nekaterih znanih političnih osebnosti, med drugim naj bi se ga udeležili celo Janez Janša, Zoran Jankovič, Jože Jerovšek, vseh imen pa nam še ni razkril.

 


 

Kot posebna gostja bo nastopila Nuša Derenda in nas zabavala s svojimi uspešnicami

 

Soudeleženec prireditve v dobrodelne namene: logo_SAZAS.gif

 

Čarobna šola smučanja in deskanja

V okviru Čarobnega dne se bo izvajalo na smučišču tudi čarobno učenje smučanja in deskanja za najmlajše

(več na podstrani šola smučanja)

 

logo_LTO_Kranjska_Gora.gif logo_Obcina_Kranjska_Gora.gif logo_RTC_Zicnice_Kranjska_Gora.gif logo_Hit_Alpinea.gif alt=

 

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Kamnican_si.gif logo_Govori_se.gif logo_Gugu_si.gif logo_Slovenia_Holidays.jpg logo_Penzionist_Info.gif logo_Otroski_raj.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Amicus.gif logo_Slovenske_zeleznice.gif logo_Genion.gif logo_Radio_Aktual.gif logo_Gorenjski_glas.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Dnevnik.gif logo_Viva.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_City_magazine.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif logo_Dedal_Dober_tek.gif logo_Dedal_Moj_pes.gif
želimo si
v letu 2021: