( Prijava - družinska smučarska vozovnica )

Za ceno ene smučarske vozovnice smuča cela družina!

Pridobitev brezplačnega kupona (izpolnitev spodnjega prijavnega obrazca) za zimski Čarobni dan, ki se bo odvijal v nedeljo, 28. jan. 2018, v Kranjski Gori, je pogoj za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan.

V kolikor želite na ta dan s tem kuponom pridobiti tudi smučarske vozovnice za celo družino, oddajte natisnjen spletni kupon na blagajni smučišča v Kranjski Gori in za vse vozovnice skupaj odštejete 32,50 € (cena ene odrasle dnevne smučarske vozovnice po ceniku smučišča).

Poleg smučanja boste na Čarobnem dnevu lahko uživali tudi ob pestrem dogajanju prireditve Čarobni dan na čarobnem odru.

Ves dan bodo na voljo tudi 2-urni tečaji smučanja in deskanja po čarobni ceni 10 € (potrebna predhodna spletna prijava).

 

Prijavni obrazec

---( prijavni obrazec NI VEČ na voljo )---

 

Ugodnost nakupa smučarskih vozovnic lahko koristijo družine za največ 2 odrasli osebi (starša ali starš+otrok) plus največ tri 3 otroke stare največ 14 let. 

Bolj natančno: Ostali prijavljeni družinski člani (Partner/Otrok15, Otrok 1, Otrok 2 in Otrok 3) morajo biti s prijaviteljem družine v ustreznem sorodstvenem razmerju - v polje Partner/Otrok15 lahko vnesemo partnerja (mož/žena) ali pa svojega otroka, ki je star 15 ali več let, vsi ostali otroci (največ trije, vsi stari največ 14,99 let) pa morajo biti prijaviteljevi sinovi in hčere ali pa vsi vnuki in vnukinje, vendar od istih staršev.

Na e-poštni naslov, katerega boste vnesli v spodnji obrazec, vam bomo poslali spletno povezavo do vašega kupona za nakup smučarskih vozovnic, katerega boste odprli, natisnili na list papirja in prinesli s seboj na Čarobni dan.

Smučarske vozovnice za prijavljene družinske člane boste lahko kupili na dan prireditve na blagajni RTC žičnice Kranjska Gora. Prevzete smučarske vozovnice so veljavne le na dan prireditve.

Izpolnitev obrazca vas NE zavezuje k nakupu smučarskih vozovnic.

V primeru slabega vremena prireditev ta dan odpade in bo prestavljena na kasnejši datum.

Priporočamo, da si pred odhodom ogledate podstran Zadnje novice.

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji