( Šola smučanja )

Čarobno učenje smučanja in deskanja

Na tej strani lahko preko spletnega obrazca prijavite svojega otroka na 2-urni tečaj učenja smučanja in deskanja za najmlajše po čarobni ceni 10 €. Pri prijavi izberite nivo znanja, ki najbolj ustreza znanju vašega otroka:

 • začetnik 1 - prvič se postavlja na smuči / desko,
 • začetnik 2 - pozna osnove, zna zaviti in se ustaviti, je že šel sam na vlečnico,
 • začetnik 3 - zna zavijati in se ustaviti brez t.i. pluženja.

Tečaj deskanja bo organiziran le za otroke starejše od 6 let, ki se prvič postavljajo na desko (snowboard).

Na spodnjem obrazcu izberite enega od željenih terminov (10:00 - 11:45, 12:00 - 13:45).

V kolikor prijavljate na tečaj več otrok, prosimo, da prijavite vsakega otroka posebej.
Otroka lahko prijavite na oba termina (po ceni 10 € na posamezen termin) le v primeru, da ga prijavite dopoldne na tečaj smučanja in popoldne na tečaj deskanja ali obratno.

 

Obvezno !!!

 • Otrok, ki se prijavi v tečaj Začetnik 2 ali Začetnik 3 mora imeti pri sebi kupljeno smučarsko karto
  (lahko v okviru pridobljenega kupona za vozovnice za celo družino ali pa po običajnem ceniku).
 • Obvezna je uporaba smučarskih očal in čelade!
 • V kolikor nimate svoje smučarske opreme, si jo sposodite in preizkusite še pred pričetkom tečaja!
  (v izposojevalnici se oglasite vsaj 1 uro pred pričetkom tečaja)
 • Na zbirno mesto pridite vsaj 20 minut pred pričetkom tečaja!
 • Otrok mora imeti pri sebi v žepu list s svojimi podatki (ime in priimek) in kontaktnimi podatki staršev (ime, priimek in telefon)!

 

Zbirno mesto (meeting point)

Vse sodelujoče smučarske šole bodo imele zbirno mesto pod senčnikom poleg info stojnice prireditve Čarobni dan. Le ta se bo nahajala ob blagajni smučišča (nakup smučarskih vozovnic, tudi tistih s kuponom Čarobni dan).

Na info stojnici prireditve boste pokazali kupon s prijavo na tečaj in v kolikor ste pravočasno plačali tečaj na TRR, kot je navedeno spodaj, boste vi prejeli račun, otrok pa bo prejel zapestni trak, ki služi kot potrdilo o plačilu. Na zbirnem mestu smučarskih šol bo eden od smučarskih učiteljev potem preveril, ali je otrok ustrezno pripravljen za na tečaj:

 • ustreznost smučarske opreme,
 • smučarska karta,
 • listek s kontaktnimi podatki staršev,

in nato otroka razvrstil v ustrezno skupino glede na izbran nivo znanja iz prijave in glede na pokazano znanje ob testnem spustu.

Otroka boste lahko prijavili na tečaj na samem smučišču le v primeru, da bo v posamezni skupini prostor še za kakega otroka. V nasprotnem primeru pa ne, četudi boste imeli s seboj kupon, saj kupon služi le kot potrdilo o prijavi oz. vsebuje kontaktne podatke o otroku/staršu.

 

Smučarske tečaje bodo izvajali profesionalni smučarski učitelji smučarskih šol

 

Info za starše:

 • Smučarska šola InterSport Bernik (koordinator smučarskih šol na Čarobnem dnevu), info@intersport-bernik.com,
 • Zavod Zaupanje, informacije Čarobni dan, info@carobnidan.si

 

Prijavni obrazec za tečaj smučanja oz. deskanja

 

Navodila za plačilo

Letošnja novost čarobne šole smučanja/deskanja je, da je tečaj potrebno plačati v naprej na transakcijski račun zavoda Turizem Kranjska Gora najkasneje v četrtek, 25. jan. 2018.

V kolikor tečaj ne bo plačan pravočasno v naprej, je zelo verjetno, da se ga vaš otrok ne bo mogel udeležiti. Vendar pridite do zbirnega mesta smučarskih šol in vprašajte, če je kak prost termin. Če bo v skupinah še prostor, vas bodo z veseljem sprejeli.

Navodila za plačilo

 

Prejemnik: Turizem Kranjska Gora, Kolodvorska ulica 1C, 4280 Kranjska Gora
IBAN: SI56 0125 3603 0364 390 (Banka Slovenije Ljubljana)
Namen plačila: Čarobni dan - ime in priimek otroka (obvezno!)

(plačate lahko tudi za več otrok hkrati - naštejte jih vse v polju "namen plačila")

 

V kolikor boste imeli težave s spletnim obrazcem oz. prejemom povratnega e-sporočila (v katerem je povezava do spletnega kupona), ne odlašajte s pravočasnim plačilom. Težave s kuponom lahko uredite tudi po plačilu.

V kolikor se otrok tečaja ne bo mogel udeležiti, lahko tečaj podarite drugemu otroku. Na info@carobnidan.si le sporočite, da bo namesto vašega otroka prišel drug otrok (navedite tudi njegovo ime). Ne bo pa možno dobiti nazaj vplačanih sredstev, saj bodo smučarske šole za ta namen v naprej rezervirale (in plačale) smučarske učitelje.

 

Prijavni obrazec

Prijave na tečaj bomo zbirali ves čas, tudi v nedeljo, ko bo potekal Čarobni dan.

Mesto v tečajni skupini je zagotovljeno le otrokom, za katere je bil tečaj plačan do četrtka, 25. jan. 2018, kot je navedeno zgoraj.

Otroci bodo razvrščeni v skupine na smučišču samem - ko se skupina otrok z enakim nivojem znanja napolni, prične učitelj smučanja (deskanja) s tečajem. V posamezni skupini bo 8-10 prijavljenih otrok s podobnim predznanjem in približno enake starosti.

 

---( prijavni obrazec NI VEČ na voljo )---

 

Po opravljeni prijavi boste preko e-pošte dobili potrditev prijave in povezavo do spletnega kupona za tečaj (pazite, to ni povezava na kupon za ugodnejše smučarske vozovnice).

 

Kontakt: info@carobnidan.si

 

Izposoja smučarske opreme

Smučarsko ali deskarsko opremo si lahko sposodite tudi v smučarskih šolah

s 50% čarobnim popustom - potrebno je le pokazati kupon za Čarobni dan. Popust velja tako za otroke kot za starše.

Cena najema opreme za otroka je s popustom cca 10 €, odvisno od vrste in velikosti opreme, ki jo potrebujete, ter od osnovnega cenika izposojevalnice. Lahko si sposodite le tisti del opreme, ki vam manjka, npr. le smuči. Cenike in razpoložljivost opreme lahko preverite na zgornjih povezavah "izposoja".

Ne pozabite - potrebujete: desko oz. smuči + palice, smučarske čevlje, čelado, kombinezon, rokavice, smučarskih nogavice in smučarska očala. Smučarskih nogavic/rokavic si verjetno ne boste mogli izposoditi.

Opremo je potrebno vrniti do 15:00.

Opreme ni mogoče rezervirati po telefonu ali internetu! Na voljo jo je veliko, vendar se lahko zgodi, da določenih številk smučarskih čevljev zmanjka! V tem primeru vas bodo napotili drugam, saj je v Kranjski Gori še ena izposojevalnica smučarske opreme.

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji