Nastopajoči


Vili Resnik je eden od najuspešnejših pevcev na slovenskem prostoru. Sprva kot član priljubljene skupine Pop design, nato pa s solo kariero. S skupino Pop design je začel sodelovati leta 1989, sodelovanje pa je leta 1995 zaključil s pesmijo Potepuh.  S skupino je v šestih letih sodelovanja prejel pet zlatih plošč, dve kompaktni srebrni plošči, dve platinasti zgoščenki in tri srebrne kasete.  Od leta 1996 naprej je Vili nadaljeval solistično kariero, v kateri je izdal pet albumov: Zdaj živim, Rad bi bil s teboj, Zadnji žigolo, Odiseja in Reka želja.  V tem obdobju je bil trikrat nominiran za glasbenega Viktorja in prejel nagrado za najboljšega slovenskega izvajalca. Leta 1998 je v Angliji zastopal slovenske barve na izboru za pesem Evrovizije s pesmijo Naj bogovi slišijo.

 

 
 

Foxy Teens so prva slovenska najstniška pop glasbena skupina, ki je delovala med leti 1996 in 2005. Leta 2007 pa so na glasbeno sceno prišla tri nova dekleta; Ines, Nika in Kim. Njihova prva uspešnica Zaljubljena v skejterja je doživela velike uspehe. Leta 2008 so izdale svoj prvi album z naslovom Gremo Fantje. Leta 2010 je glasbeno skupino zapustila najstarejša lisička Kim in na njeno mesto je prišla Katja. Dekleta so poleg uspešnic Gremo Fantje, Mi smo winx lansko leto posnele najnovejšo uspešnico Energija, ki že osvaja glasbene lestvice.

 

 
 

Peter Vode je mladi kitarist in lomilec najstniških src, ki je svojo glasbeno kariero začel kot eden od finalistov priljubljene oddaje Slovenija ima Talent. Na finalni oddaji se je predstavil s prvo avtorsko skladbo, ki mu žal ni prinesla zmage, vsekakor pa je z njo osvojil še večje število najstniških src. Po veliko vloženega truda je izšel njegov prvi CD, ki ga lahko dobite v vseh glasbenih trgovinah, lahko ga pa naročite tudi po telefonu 041 376 700 begin_of_the_skype_highlighting            041 376 700      end_of_the_skype_highlighting. V letošnjem letu pa je že predstavil tudi svoj prvi videospot.

 

 
 

Zapeljivke so ženski narodno-zabavni ansambel, ki deluje od leta 2001. Instrumentalni trio vključuje harmoniko, ritem kitaro in kontrabas. Izvajajo slovensko ljudsko, narodno-zabavno in zabavno glasbo različnih glasbenih svetov, obdobij in žanrov. Monika, Maja in Melisa se zavedajo, da lahko z vztrajnostjo in trdim delom dosežejo svoje sanje, ki pa so med drugim tudi prepoznavnost na nemško govorečem področju.

 

 
 

Alenka Gotar je operna pevka, ki je po svoji uspešni operni karieri združila svoj operni glas z elementi popa in se v hipu zasidrala na slovenski glasbeni sceni. Uspešno je zastopala Slovenijo na izboru za Pesem Evrovizije in naši državi kot edina doslej priborila tudi finale. Alenka Gotar, profesorica petja in avtorica skladb, je  vsestranska ženska, ki zna očarat. Na odru, opernem ali pop, z izjemno širokim repertoarjem skladb, s prefinjenim občutkom podajanja glasbe, ki nikogar ne pusti hladnega. Po ustvarjalnem zatišju pa je Alenka konec preteklega leta zopet združila moči s skupino Sons in se udarno vrnila na glasbeno sceno s projektom Fantom iz opere.

 


Čarobni dan
Arboretum Volčji Potok,
avgust 2010

Čarobni dan Pohorje,
december 2010

alenkagotar.com

 
 

David Grom se je s petjem začel ukvarjati leta 2005, ko se je udeležil tekmovanja Prvi glasek Gorenjske, kjer je zasedel odlično tretje mesto. Leta 2006 se je odločil posneti svojo prvo pesem z naslovom Prva ljubezen, še v istem letu je zmagal na festivalu FeNS v Izoli s pesmijo Ta ljubezen. Leta 2008 ga je k sodelovanju, kot glasbenega gosta na svoji koncertni turneji, povabila Tanja Žagar. Lansko leto je na festivalu FeNS zopet postal zmagovalec. David trenutno pripravlja glasbeni prvenec, ki bo poleg že znanih pesmi, vseboval veliko novih.

 

 
 

Aynee je glasbeno pot začela s sodelovanju z rock skupino Ahilova 6a. Kot Simona Černetič je leta 2005 sodelovala v bitki talentov oddaje Spet doma, kjer se je uvrstila med finaliste. Radio Val 202 je mlado Aynee uvrstil na svojo zgoščenko ter jo povabili k sodelovanju na ekskluzivnem koncertu. Leta 2009 se je s čutno pesmijo Zdaj vem uvrstila na izbor Ema. Leta 2010 pa je izšel nov album Zdaj si tu, ki je Aynee popeljal po poteh countrya, ameriškega in keltskega folka in popa.

 

 
 

Nataša Madjar se po kratkem materinskem premoru vrača na glasbeno sceno z novo skladbo Angel moj. Nataša, katero je pod svoje glasbeno okrilje vzel Werner, je konec lanskega leta  v studiu posnela kar nekaj prečudovitih skladb.

 

 
 

Mojca in prijatelji... je plesno-glasbeni nastop za najmlajše. Mojca je ena najuspešnejših otroških glasbenih izvajalk. Aktivna je tudi na področju plesnega izobraževanja in vodenja otroške televizijske oddaje "Mojca in Medvedek Jaka". Mojci se na odru pridružijo medvedek Jaka, Spini, vesoljčici Lilaja Lileja ter plesalci Plesne šole Spini.

 

 
 

Zumba z Viktorijo Manzinni je edinstvena vadba, ki spaja hipnotične latino ritme z enostavnimi koraki in ustvarja edinstven vadbeni program. Vključuje tako osnovne principe aerobne in intervalne vadbe ter principe fitnes programov za moč, s katerimi maksimira kalorično porabo, poveča kardio-vaskularno zmogljivost in tonizira celotno telo. Vadba je nezapleten skupek plesnih korakov in krepilnih vaj, ki oblikujejo mišice celotnega telesa. Osredotoča se predvsem na zadnjico, noge, roke, trebušne mišice in ne nazadnje na vašo najpomembnejšo mišico – vaše srce.

 

 
 

Matevž Šavora je čudežni deček z angelskim glasom.

 


Čarobni dan Lipica, april 2010

 
 

Zavod Vista Murska Sobota izvaja različne dejavnosti z namenom izboljšave kvalitete življenja. Organizirajo in izvajajo dejavnosti za otroke s področja okoljske vzgoje. V sklopu teh dejavnosti je nastala knjiga in za tem tudi interaktivna doživljajska predstava Pepi in njegovo gnezdo.

Zgodba pripoveduje o štrku Pepiju, ki svoji štorklji obljubi trdno in najlepše gnezdo. Ker mu iskanje vej predstavlja dolgčas, se domisli, da naredi gnezdo iz odpadkov, ki jih najde na divjem odlagališču. Kljub glasu narave in sosednjih štrkov, nikogar ne posluša, vse dokler se ne prikaže nevihta.

Posebnost predstave je njena interpretacija in vključevanje otrok v predstavo, s čimer se doseže izvirnost in inovativnost. V predstavi nastopa Aleksandra Pinterič, direktorica Zavoda Vista.

Ustvarjalne delavnice Zavoda Viste so vsebinsko povezane s predstavo, saj otroci izdelujejo kljune, štorkljina gnezda, izdelajo šrtka Pepija, miški itd.

 

  

Čarobni dan Arboretum Volčji Potok, avgust 2010

 
 

Nino je svojo glasbeno pot začel pri šestih letih. Poleti 2005 se je s prvo avtorsko pesmijo Ognjeni ples, predstavil na festivalu Pesem poletja. Čez dve leti je izdal svojo novo pesem Moja mala. Pesem se je kmalu pristala na najvišjih stopničkah glasbenih lestvic, z njo je kot gost nastopil na koncertu Jana Plestenjaka. Za veliko uspešnico Mi Amore je posnel tudi svoj prvi videospot. Poleg tega, da nadaljuje izobraževanje na Akademiji za glasbo v Ljubljani v letošnjem letu nastopa z uspešnicami, kot so Noro sva zaljubljena, Prijateljstvo, žal mi je,…

 

   Nino

Čarobni dan Pohorje, december 2010

 

Nov single S TABO JE LEPO.

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Bolha2.gif logo_Bambino2.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Amicus.gif logo_Fini.gif logo_Genion.gif logo_Radio1.gif logo_primorka.jpg logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Druzina.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Nedeljski_Dnevnik.gif logo_Viva.gif logo_Primorske_novice.gif logo_PIL.gif logo_Moj_planet.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Cici_Zabavnik.gif logo_Mini_moj_Planet.gif logo_Ciciban.gif logo_Obcina_Ilirska_Bistrica.gif logo_Primorski_utrip.gif
želimo si
v letu 2021: