Pravno obvestilo


Pogoji nakupa družinske vstopnice za vstop v Kobilarno Lipica
v okviru prireditve Čarobni dan
ter
splošni pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si

 

Prireditev Čarobni dan (v nadaljevanju: prireditev) organizirajo ZAVOD ZAUPANJE, Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana-Črnuče, podjetje NETVIZIJA d.o.o., Cesta 20. julija 2c, 1410 Zagorje ob Savi, javni zavod KOBILARNA LIPICA LIPICA 5, SEŽANA, Lipica 5, 6210 Sežana, in podjetje LIPICA TURIZEM d.o.o., Lipica 5, 6210 Sežana (v nadaljevanju: organizatorji).

Prireditev se bo odvijala na posestvu Kobilarne Lipica v soboto, 16.4.2011 (v primeru slabega vremena je nadomestni datum nedelja, 17.4.2011). Ta datum je javno objavljen na spletni strani www.carobnidan.si. Prireditev je družabne in humanitarne narave, v prvi vrsti pa je namenjena družinam, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas. V Kobilarni Lipica se bodo v okviru prireditve odvijale različne delavnice, predstavitve in ponudba za otroke in starše. Osrednja nit prireditve pa je omogočiti 100 otrokom iz socialno ogroženih družin obiskovanje izvenšolskih dejavnosti (tenis, nogomet, angleščina ipd). Program prireditve bo objavljen na spletni strani www.carobnidan.si.

Prisotnost na prireditvi Čarobni dan bo brezplačna, obiskovalci pa bodo kupone za nakup družinske vstopnice za vstop v Kobilarno Lipica s pripadajočim programom (v nadaljevanju: kupon), veljavne na dan prireditve, lahko pridobili preko spletne strani www.carobnidan.si. Kupon je veljaven, če so vsi zahtevani podatki na njem pravilno in v celoti izpolnjeni. Pripadajoč program v okviru družinske vstopnice vsebuje ogled Kobilarne Lipica za celo družino (vključuje tudi ogled Galerije Avgusta Černigoja), ogled treninga klasične šole jahanja za celo družino ter ogled predstave klasične šole jahanja na hipodromu za celo družino. Kupon je pogoj za nakup družinske vstopnice za vstop v Kobilarno Lipica na dan prireditve po simbolični ceni - za ceno ene odrasle vstopnice 17 € si lahko Kobilarno Lipica ogleda cela družina.

Udeleženci prireditve lahko vstopijo v Kobilarno Lipica v okviru družinske vstopnice, veljavne na dan prireditve, tako da na spletni strani www.carobnidan.si vnesejo svoje osebne podatke in potrdijo, da so seznanjeni s Pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si (tj. s temi pogoji). Oseba, ki izpolnjuje obrazec na spletni strani www.carobnidan.si (v nadaljevanju: prijavitelj družine) v obrazec vnese svoje osebne podatke in osebne podatke ostalih družinskih članov, za katere želi, da lahko vstopijo v Kobilarno Lipica v okviru tako pridobljene družinske vstopnice. Ostali prijavljeni družinski člani (Partner, Otrok 1, Otrok 2, Otrok 3 in Otrok 4) morajo biti s prijaviteljem družine v ustreznem sorodstvenem razmerju - partner je lahko le mož/žena, vsi otroci pa morajo biti sinovi in hčere ali pa vsi vnuki in vnukinje, vendar od istih staršev. Družinsko vstopnico lahko na dan prireditve kupi le eden od prijavljenih družinskih članov, vstopnica pa velja le za tiste člane družine, ki so napisani na kuponu. Organizator na ta način omogoči prijavo le omejenemu številu družin (predvidoma 2.000 družinam).

Z izpolnitvijo in oddajo prijavnega obrazca na spletni strani www.carobnidan.si prijavitelj družine in prijavljeni družinski člani soglašajo, da jim lahko organizatorji pošiljajo predstavitvene materiale, posebne ponudbe in druge informacije o svojem poslovanju.

Organizator NETVIZIJA d.o.o. vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004) in jih lahko uporablja za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, izvajanje usmerjenega ciljnega oglaševanja ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, pošta, elektronska pošta, SMS in drugo. Navedene podatke lahko podjetje NETVIZIJA d.o.o. obdeluje do preklica privolitve posameznika oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki, ter lahko od organizatorja zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov oz. izbris iz zbirke.

Organizator NETVIZIJA d.o.o. lahko v skladu s pogodbo med njim in sponzorji prireditve osebne podatke o sodelujočih posreduje največ dvem sponzorjem prireditve in soorganizatorjema KOBILARNA LIPICA LIPICA 5, SEŽANA in LIPICA TURIZEM d.o.o.. Na prireditev prijavljeni člani družin s potrditvijo teh pogojev eksplicitno in izrecno dovoljujejo uporabno njihovih osebnih podatkov tudi sponzorjem prireditve za namene neposrednega trženja. Sponzorji lahko prejete osebne podatke uporabijo izključno za neposredno ali spletno trženje in morajo prejemnikom komercialnih sporočil omogočiti odjavo s seznama prejemnikov.

Splošni pogoji nakupa družinske vstopnice za vstop v Kobilarno Lipica v okviru prireditve Čarobni dan 2011 ter splošni pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si so na voljo na spletni strani www.carobnidan.si. Vsi prijavljeni družinski člani na prireditev s potrditvijo splošnih pogojev sprejemajo navedene pogoje sodelovanja ter potrjujejo, da so z njimi seznanjeni, in se zavezujejo k njihovemu upoštevanju.

Organizator NETVIZIJA d.o.o. si pridržuje pravico do odpovedi prireditve.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe ali dopolnitve teh splošnih pogojev.

Lastnik domene carobnidan.si je podjetje NETVIZIJA d.o.o., Cesta 20. julija 2c, 1410 Zagorje ob Savi.

Družba NETVIZIJA d.o.o. je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko vpisa 2008/28752. Družba je zavezana za plačilo DDV. Osnovni kapital: 7.500,00 €, matična številka: 3377849, ID za DDV: SI47273798, TRR: 10100-0045384743, odprt pri Banki Koper d.d..

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Bolha2.gif logo_Bambino2.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Amicus.gif logo_Fini.gif logo_Genion.gif logo_Radio1.gif logo_primorka.jpg logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Druzina.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Nedeljski_Dnevnik.gif logo_Viva.gif logo_Primorske_novice.gif logo_PIL.gif logo_Moj_planet.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Cici_Zabavnik.gif logo_Mini_moj_Planet.gif logo_Ciciban.gif logo_Obcina_Ilirska_Bistrica.gif logo_Primorski_utrip.gif
želimo si
v letu 2021: